På vandretur blandt blottede ‘badedyr’

‘Deres udsendte’ har været udsat for en helt ny oplevelse, som jeg bliver nødt til at dele.

Det skete, ganske ufrivilligt, under en fredelig vandretur langs havet, i det skønne naturområde ved ‘Desembocadura de Guadalhorce’ mellem Malaga og Torremolinos. Pludseligt – og til min store befippelse – går det op for mig, at jeg befinder mig på en nudiststrand. Som ud af ingenting, dukker den pludseligt op – og pladask står jeg midt i den!

Jeg gik ellers og kiggede efter kønne fugle, uskyldige sommerblomster og smukke granplantager. Men nu er horisonten fyldt op med nøgne mennesker, der ligger henslængt i sandet, på strandstole, baderinge eller springe rundt og spille bold. Og jeg mener nøgne, som i at ALLE familie-juveler udstillet på en ganske umiddelbar og iøjnefaldende måde.

Havde man nu på forhånd bedt mig forestille mig, hvordan en nudiststrand ville se ud – så havde jeg sikkert tænkt noget i retning af vakre yndigheder og henrivende nymfer i det bare ‘nada’, danse naturligt rundt under palmerne, med en trang til at vise sig i al sin naturlighed.

Virkeligheden har dog vist sig være en anden, for det er jo ikke modellerne der kommer disse steder. Det er gået op for mig nu. Det er mere folk, som måske kunne hedde Bent og Jytte – eller tyske pendanter som Günther og Ursula – med en samlet totalvægt på måske 230 kg., der har hang til at smide klæderne, og vise deres nøgne legemer frem sammen med ligesindede. Forskellige kropsdele der fylder godt op havudsigten eller hænger til stegning i solen, og som man jo normalt ikke har udsigt til. Det kan godt føles lidt akavet, sådan pludseligt at få inden for synsvidde.

Jeg vil jo ikke kompromittere nogen, og kan desværre ikke vise fotos af hvad jeg så – så her et billede af et par helt andre stranddyr:

Men fint nok. Fred være med det. Det er det jo nudisternes område, og mig der har forvildet mig herind ved et tilfælde. På vejen ud, gør man sig ganske stor umage for kigge den anden vej. Men der er et eller andet der gør, at man simpelthen ikke kan lade være med at kigge. Det er faktisk ret uhyggeligt, for nethinderne kommer hjem fra sådan en tur, men nogle ret slemme forskrækkelser.

Men for nu at komme tilbage til selve turen, så er området faktisk et fantastisk sted til en vandretur. Natur, strand og skønne, åbne områder med udsigt til både bjerge og Malaga by.

Ad mindre stier og via gangbroer, midt i skøn natur, kan man få sig en skøn vandretur langs havet på omkring 10 km, fra udkanten af Malaga til Torremolinos og videre vestover.

Strandene omkring Guadalhorce, er et af de mest åbne områder jeg har oplevet på kysten, uden så mange hoteller, bebyggelser, restauranter m.m. Der er endda plads til endnu en ‘naturstrand’ – nemlig en hundestrand, hvor man kan se de firbenede venner hygge sig gevaldigt, med både hav, sandstrand og flodmundingen ved Guadalhorce.

Så er du til naturlige oplevelser af forskellig karakter, så go’ tur – ud i det grønne – nu er I advaret…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *