Stort Jazzhus åbner på Costa del Sol

Den berømte ‘Clarence Jazz Club’, der tidligere var et mekka for musikelskere i Malaga, er efter længere tids nedlukning nu genåbnet i nye lokaler i Torremolinos. Og det er faktisk lidt af et scoop, for Clarence Jazz Club har ikke bare ry for sin gode kvalitet af musik og koncerter – men også betegnet som Spaniens største jazzklub.

Spillestedet ligger, næsten lidt genert, gemt væk blandt engelske pubs og andre eksotiske beværtninger, spisesteder og caféer i det centrale Torremolinos.

Men får man først foden indenfor, er man ikke i tvivl: Dette sted er en ægte jazzklub, hvor det kun handler om en ting: nemlig den gode musik. Først synes den ikke af noget særligt, men så vises man ned i kælderen hvor scenen og selve koncertsalen befinder sig – og så føles det som at træde ind i en anden verden. Stiligt indrettet som kun et ægte jazzhus kan være det. Elegant og indbydende, som Montmartre i København var det før i tiden – eller som enhver anden stor jazzklub rundt om i verden.

Både lokale og internationale navne er på tapetet i Clarence Jazz Club. Man sidder tæt ved scenen, ved små borde, eller står bagerst ved baren, og nyder musikken. Der er god akustik i lokalet, samt lyd- og lys-anlæg der emmer af kvalitet. De store, gamle jazzmusikere hænger afbilledet på væggene, og effektive tjenere sørger elegant for forfriskninger til gæsterne.

Selv om stedet med sin afdæmpede belysning og intime atmosfære ikke virker stort – så kan Clarence Jazz Club huse mere end 500 gæster, der gør stedet til Spaniens største jazzklub. Musikken er jazz i alle afskygninger, både den traditionelle – men også genrer i blues og latinamerikansk, vil være at finde på plakaten. Koncerter afholdes normalt i weekender og starter ved 22:30 tiden. Reservation anbefales (se link nederst).

Jazzklubben er centralt beliggende i Torremolinos på adressen: Calle Danza Invisible 8 – meget tæt på både togstation, taxiholdeplads og p-kældre. Entrepriser ligger gennemsnitligt på mellem 10 – 20 euro.

Det er ikke hver dag man ser nye spillesteder åbne op i en stil og kvalitet som dette, så ‘Deres udsendte’ vil anbefale at man støtter op om musikken og initiativet på dette fine, lokale spillested og jazzklub.

Spillestedet er så nyåbnet, at der i øjeblikket kun annonceres med nye koncerter en uge i forvejen. Ellers burde program og anden information findes på nedenstående sider. Facebook-siden vil nok være den bedst opdaterede.

Go’ fornøjelse

Mere info på klubbens hjemmeside: https://www.clarencejazzclub.com/wp/
Facebook-side: https://www.facebook.com/clarencejazzclub/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *